Scandinavian Trolling  

Gå tillbaka   Scandinavian Trolling > Projekt > Elektronikprojekt

Elektronikprojekt Här diskuteras allt inom ämnet båtelektronik

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 07-19-2017, 17:14   #1
Kopov
New member
 
Reg.datum: Jun 2017
Inlägg: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Team Namn: Verket
Standard Ingen temp?

Får ingen vattentemp i min Simrad Go från TM150 givaren, borde jag inte få det?
Kopov er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 07-22-2017, 19:53   #2
Coolhand
Pro-Troller
 
Reg.datum: May 2009
Ort: Norrköping
Inlägg: 421
Real Name: Pelle
Thanks: 346
Thanked 196 Times in 112 Posts
Team Namn: Team Seven
Standard

Då har du fel adapterkabel. Simrad kunde då inte heller identifiera givaren. Nu funkar både temp och identifiering. Ekolodet fungerar dessutom mycket bättre.
Coolhand er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 07-23-2017, 08:00   #3
Kopov
New member
 
Reg.datum: Jun 2017
Inlägg: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Team Namn: Verket
Standard

Adapterkabel?
Den enda kabeln dragen är den som sitter fast i givaren som pluggats i "sonar" på enheten.
Givaren är identifierad som TM150 under inställningar.

Menar du att det ska in någon form av mellansteg?
Kopov er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 07-23-2017, 08:05   #4
Coolhand
Pro-Troller
 
Reg.datum: May 2009
Ort: Norrköping
Inlägg: 421
Real Name: Pelle
Thanks: 346
Thanked 196 Times in 112 Posts
Team Namn: Team Seven
Standard

Den TM150 som jag köpte hade en blå kontakt som passar till Lowrance serien. För att den ska passa till GOs svarta kontakt behövdes en adapter. Men nu kanske det finns en TM150 givare som passar direkt till GO serien?
Coolhand er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 07-23-2017, 09:42   #5
Kopov
New member
 
Reg.datum: Jun 2017
Inlägg: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Team Namn: Verket
Standard

Ja, jag har svart kontakt som passar rätt in. Jag får väl prova att kontakta Simrad eller Airmar.
Kopov er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 08-05-2017, 21:48   #6
TeamScuirus
Pro-Troller
 
Reg.datum: Feb 2009
Inlägg: 423
Thanks: 1
Thanked 211 Times in 135 Posts
Standard

Kan være så enkelt at du må gå til Innstillinger, Nettverk og kjøre autodeteteksjon av data kilder.
TeamScuirus er ikke aktiv   Svara med citat
Gammal 08-14-2017, 08:12   #7
Kopov
New member
 
Reg.datum: Jun 2017
Inlägg: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Team Namn: Verket
Standard

Det var någon inställningsgreja, vet ärligt inte exakt vad jag gjorde, men nu går det iaf. Tack för hjälp.
Kopov er ikke aktiv   Svara med citat
Svara


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 
Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
2009 Scandinavian.trolling.com© • Nucleus
Ad Management plugin by RedTyger